Review: Garnier hydra bomb tissue mask

Heyy girls,

Het was lang geleden dat ik nog eens een review had geschreven. Onlangs heb ik van mijn oma het ‘Hydra bomb tissue mask’ van Garnier gekregen, dus zo kwam het goed uit om dat in een review te zetten voor jullie!

Het speciale aan dit masker, is dat je het niet moet aanbrengen op je gezicht omdat het niet vloeibaar is zoals alle andere gezichtsmaskers. Het is een soort van grote zakdoek dat doordrenkt is met alle extracten, en waar gaatjes inzitten voor je ogen, neus en mond.

Als je het pakketje opendoet krijg je dus een soort van masker dat je op je gezicht moet brengen. Door de gaatjes kan je dus nog zien, ademen en praten. Door al de vloeistoffen die in het masker zitten, blijft het masker op je gezicht ‘plakken’.

Hoe breng je het aan?

  1. Reinig eerst je gezicht met reinigingswater of gewoon water. Waar ik mijn gezicht mee gereinigd heb is dit:IMG_6836[1].JPG
  2. Vouw het masker open en breng het aan op je gezicht. Zie dat alle delen bedekt zijn. De witte laag moet naar je gezicht gekeerd zijn zodat je de blauwe laag van buitenaf ziet.
  3. Haal de blauwe laag er nu af.
  4. Laat het masker nu 15 minuten intrekken en trek het dan van je gezicht. Na dat IK heb masker ophad, heb ik mijn gezicht nog even nat gemaakt met lauw water om alle restjes er van af te wassen. Na dat doe ik er nog een klein beetje Nivea op om nog extra te hydrateren.IMG_6837[1].JPG

 

w a t   b e l o o f t   G a r n i e r ?

De nieuwe hydra bomb mask tissue is een ultra hydraterend masker voor het gezicht. Het is een bom aan hydratatie. Door de granaatappelextract wordt je huid beschermd tegen externe agressie en krijgt je huid een boost.

h e l p t   h e t   e c h t ?

In 1 woord: JA! Het gebeurd niet vaak dat mijn huid zoooo stralend is. Ook geeft het masker je een frisse uitstraling. Eerlijk gezegd heb ik er niets meer over te vertellen omdat het resultaat zo perfect is…

IMG_6830[1].JPG Zou ik het opnieuw kopen? Zeker en vast wel. Er bestaat ook nog een dagcrème en een nachtgel van, dus die wil ik ook zeker uitproberen. Als het daar ook zo’n resultaat oplevert, sta ik er zeker voor open om die dag – en nacht crème uit te proberen. Garnier: u did it well!!

Welke producten van Garnier zijn jullie favoriet?

Veel kusjes, Menina x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s