Summer room tour 2017

Heyy girlies, vandaag -na een lange tijd, I know– heb ik een room tour voor jullie klaarstaan! Geloof me, ik wou echt allang een room tour doen, maar men kamer was nog niet echt helemaal wat ik wou en daarom wou ik nog eventjes afwachten. Mijn mama heeft mijn kamer een mini-renovering gegeven en het is nu echt super leuk. Gewoon door mijn bed wat anders te zetten, alles een beetje te verplaatsen is mijn kamer echt vele leuker en gezelliger geworden. Ik heb beslist gekozen om geen overview te geven over mijn hele kamer. Ik heb van elk dingetje een soort van detail foto zodat ik het beter kon beschrijven. Het resultaat laat ik jullie graag zien.

 

First thing’s first, als je binnenkomt heb je eerst aan je linkerkant 2 boekenkasten. De ene boekenkast is meer voor mijn boeken en leuke dingetjes, en de 2e boekenkast is meer voor al mijn kaften, schoolboeken,.. gewoon eigenlijk alles wat met school te maken heeft er in te steken. Ik heb ongeveer 2 rekken waar boeken op staan, dan nog een schab met leuke dingetjes zoals het boek van Jiami, een Starbucks coffee kop, etc…Ook staat er nog een leuke zak op voor spulletjes die ik mee kan nemen op vakantie, en waar ik al eens een post over heb geschreven (Unboxing Goodies Madebyellen). Eronder staat nog een schab met een foto van laaaaang geleden (s/o naar Sylvia ly) en op het onderste schab nog mijn sportschoenen en nog een sportbroek. Ook nog wat tasjes zoals ‘My lil’ cute handbag ♡’ en een petje maken mijn boekenkast compleet.

IMG_6785[1]IMG_6786[1]IMG_6789[1]

We hebben ook nog gordijnen geplaatst (beige) en als leuke decoratie staat er nog een leuk plantje, love it!

IMG_6791[1].JPG

Daarnaast heb je ook nog mijn kast, maar daar is niet echt iets speciaals aan dus ga ik dat ook niet uitgebreid bespreken.

Op de muur naast mijn bureau staat er ook nog een note board waar ik een soort van art wall heb gemaakt, en ook nog een canvas met een schilderij van Van Gogh erop. Wil je hier meer over weten hoe ik dat heb gemaakt? Bekijk dan even ‘my inspiration/art wall’ post.

IMG_6793[1]IMG_6794[1]IMG_6795[1]

Dit is mijn bureau, en er staat niet te veel op want ik hou er niet echt van als alles zo druk is, dus staan er wat notebooks, plantje, pennen en mijn laptop op. Ook nog een hele goede tip voor de mensen die een laptop hebben, in de Ikea is er een soort van houder -ik weet echt niet hoe ik het moet noemen- waar je je laptop op kan zetten. Het is dus echt vele handiger, want zo is er meer plaats op je bureau, en staat je scherm een beetje schuin wat ik heel praktisch vind voor als je bijvoorbeeld iets moet opzoeken. Deze kan je kopen in de –guesss once– de Ikea ;)

IMG_6796[1]IMG_6799[1]

Naast mijn bureau staat nog mijn ventilator en een staander voor mijn fotocamera. Zoals je ziet staat hier ook nog mijn rugzak haha.

IMG_6800[1].JPG

Daarna kom je voor mij in het leukste hoekje van mijn kamer: mijn slaapruimte. Vroeger stond mijn bed verticaal, maar horizontaal vind ik het leuker omdat mijn beanbag het ook nog eens leuk aanvult door in het hoekje te staan. Op mijn nachtkastje staat een soort van plateau waar nog een paar basic verzorgingsspulletjes staan (zoals een dagcème en een deo). Ook staat er nog een box en een nachtlampje op en ofcourse mijn gsm.

IMG_6801[1]IMG_6803[1]

Last but not least: mijn verzorgingstafeltje. Oke iedereen die mij kent weet dat ik gewoon echt verzot ben op verzorgingsspulletjes, en er is sinds een paar maanden een nieuwe ‘obsession’ bijgekomen: haarproducten. Mijn tafeltje staat echt vol en ik denk dus echt dat het gaat neerstorten ofzo. Maar oke, dat zien we later dan wel weer hahaha. Op mijn verzorgingstafeltje staan er dus crèmes (heel veel), borstels, juweeltjes, haarrekkers, haarproducten,… Zouden jullie hier misschien eens een stash over willen zien?

IMG_6805[1]

||Tip||: dit heb ik altijd naast mijn bed >>>>

 een fles water, een keukenrol (voor zakdoekjes) en ook nog dit leuk pineapple schaaltje waar ik mijn oortjes op leg (deze kan je in de Makro kopen).

IMG_6807[1].JPG

Hoe decoreren jullie je kamer? Let me know! 

Groetjes, Menina x

Advertenties

12 Replies to “Summer room tour 2017”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s