Room: FotoOpCanvas.nl collab & my inspiration/art wal

Heeyy, sorry dat er zo lang niet meer een post is verschenen, maar ik wou even uitrusten en gewoon een heel weekje niets doen, kan toch? (stiekem was ik gewoon lui, hahah) Maar natuurlijk zijn er in die week allemaal ideetjes binnengekomen, en die ben ik nu ook al een beetje aan het uitschrijven op papier -lekker ouderwets. Zo wil ik meer over curly hair posten, waarover je morgen ook al een post kan verwachten, en ga ik sommige posts op een andere manier aanpakken. Daar kom je later meer over te weten :)

Maar over wat ik vandaag post? Een soort van een 2e deel van een soort van serie hier op mijn blog, waar ik eigenlijk allang niet meer aan gedacht heb: my room. Ik vind het echt super leuk om kamers in te richten, en dat doe ik dus ook met mijn kamer. Ik doe het wel op een rustige manier, dus niet te veel ineens. Grote veranderingen doe ik niet, zoals mijn kamer ineens verven ofzo, maar toch laat ik dingens zien die je kamer net dat tikkeltje extra geven. In mijn eerste post: maakte ik een fotomuur: ‘Room: foto muur 📷‘, en vandaag heb ik een inspiration wall, en heb ik ook nog iets anders, van het bedrijf FotoOpCanvas.nl waar ik jullie direct meer over vertel ;)

FotoOpCanvas.nl


Zo’n 3 weken kreeg ik een mailtje van FotoOpCanvas.nl om te vragen ofdat ik een review wilde schrijven over één van hun producten. Ze gaven me een kortingscode zodat ik een canvas naar keuze kon laten drukken met een eigen gekozen foto erop. Natuurlijk wou ik dat doen, maar ik had eigenlijk totaal geen idee over wat ik op de canvas zou laten zetten. Totdat ik besefte dat een canvas net lijkt op een schilderij, en dat ik dus zo eigenlijk het schilderij van Van Gogh||Sterrennacht zo zou kunnen hebben! Dus ik plaatste de bestelling van de Canvas op hun site, en ik denk dat het de dag  erna of 2 dagen later al aankwam! Ik was dus eigenlijk echt superblij, want nu heb ik dus eigenlijk een super leuke Van Gogh in mijn kamer, waar ik echt super blij mee ben :) -again. Deze canvas is 40×60 cm en kan je heel makkelijk aan de muur hangen door het haakje vanachter. De foto zelf is er super goed op gedrukt, dus je ziet al geen wrijvingen -als ik het zo kan noemen. Je kan zelf ook zo’n canvas bestellen op hun site: FotoOpCanvas.nl , neem er dus zeker een kijkje! Nog eens super bedankt voor de mooie canvas! Hier heb je de foto’s.

IMG_6071[1].JPG

My inspiration/art wall


In mijn kamer had ik al heel lang een white-board hangen, alleen deed  ik er nooit echt iets mee, maar ik begin nu ook meer en meer te tekenen -iemand nog tips voor mij?- en ik heb ook hele leuke kaartjes verzameld van mijn bezoekje aan Insideout: check de post hier! Je mag er natuurlijk zelf mee doen wat je wilt -wil je alleen foto’s ophangen?- en experimenteer er dus veel mee. Kijk in boekjes, op het internet, ga zelf iets tekenen/schrijven…

 

Wat doen jullie om jullie kamer gezeligger te maken? Let me know xxx

Veel kusjes, Menina x

15 Replies to “Room: FotoOpCanvas.nl collab & my inspiration/art wal”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s