Insideout in Gent!

Hey peeps!

Vandaag ben ik naar een leuke expo geweest over interieur en tuinen enzo met mijn mama. Ik persoonlijk vind het heel leuk om naar zo’n dingens te kijken, en heel stiekem heb ik nu al wat een beter beeld over hoe mijn huis er later gaat uitzien, hahah.

Vandaag ben ik dus naar Insideout gegaan in Flanders Expo (Gent). Ik had dus eigenlijk een gratis duo-ticket gekregen voor het event (super dankjewel) en ik kreeg ook nog een leuke “jutten” zak erbij (nogmaals, super dankjewel :) Insideout wordt jaarlijks gehouden in Flanders expo, maar vandaag was het de laatste dag dat je kon gaan ): In Insideout worden er allemaal bedrijven exposed, en staat er dus wat ze allemaal verkopen. Sommige bedrijven verkochten leuke bakken voor je eigen moestuintje -en zo eentje kon je ook nog eens winnen, en daar heb ik dan ook zeker aan meegedaan- tot hot tubs tot zelfs zwembaden. Je kon ook een paar workshops volgen en om gratis interieur, kleur en tuinadvies vragen. Allemaal heel erg leuk en gezellig! De mensen aan de balie waren ook echt heel vriendelijk en behulpzaam ;) Ik en mijn mama zijn daarna nog ergens gaan eten in Gent, en daar post ik ook nog in een aparte post over !

Hier hebben jullie wat sfeerbeelden over hoe het er allemaal uitzag!

Je had ook de mogelijkheid om iets te gaan eten daar, maar dat hebben we niet gedaan.

Ik vond het echt een super geslaagd concept en ik kom volgend jaar zeker nog eens terug bij de volgende editie! 

||NOTE|| Omdat de examens er al aankomen, zal ik eventjes niet meer posten, de post over Gent komt wel zeker nog online!

Heel veel kusjes, Menina ♡

 

11 Replies to “Insideout in Gent!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s