Must see Netflix series 💫

Oehh wie houdt er nu niet van Netflix? Ik ben er he-le-maal verslaafd aan. Als ik eens niets te doen heb, zet ik gewoon de tv aan of kijk ik het op de app op mijn gsm. Heel handig, maar super verslafend. Ik kijk heel wat series op Netflix -in de krokus vakantie keek ik 3 seizoenen uit van Pretty Little Liars oopsss- maar natuurlijk heb ik ook andere series/films die ik kijk. 

Vandaag heb ik het over de series, ik kan ook altijd een post maken over must see films op Netflix! 

1. Pretty Litte Liars 💫

Ben jij iemand die graag “mysteries” oplost? Dan is deze site zéker voor jou! Het gaat over 4 meisjes die een vriendin (Allison) hebben die verdwenen is. Ze krijgen berichtjes van iemand die zich “A” noemt en die heel veel geheimen weet en van alles op de hoogte is. A staat voor Allison, maar Allison is dood… of toch niet? Opgelet: werkt heel heel heel heel erg verslafend!

2. Teen Wolf 💫

Deze serie gaat over Scott, een jongen die een weerwolf geworden is, en met heel veel problemen natuurlijk. Deze serie is gewoon ook echt heeel leuk, en het wordt, uhm wat opgefleurd door mijn all-time favorite Stiles Aka Dylan O’Brien 😻 Gotta love it!

3. Stranger Things 💫

Deze serie is ook echt suuuper leuk, zeker omdat het zich in de jaren 80/90 afspeelt & zo’n dingens vind ik ook echt leuk om te zien. Waarover het gaat? Will Byers wordt vermist, z’n vrienden proberen hem te zoeken en daarmee komen ze in contact met een heel speciaal meisje 😋 Beetje moeilijk om uit te leggen, dus zeker snel kijken! Het spijtige is wel dat er nu maar 1 seizoen uit is met maar 8 afleveringen, en het nieuwe seizoen komt pas uit eind dit jaar :(

4. The 100 💫

100 jongeren worden teruggestuurd naar de Aarde nadat deze weer bewoonbaar is geworden. Het enige probleem is dat ze alle comminucatie-middelen niet meer hebben en dat ze nu zonder moeten overleven. Ik heb de serie nog niet uitgekeken, maar ik moet zeggen dat het toch al heel spannend is -en ik zit nog maar aan aflevering 3, hahah.

5. The Originals 💫

Deze serie heb ik nog niet gekeken, maar veel mensen hebben deze serie aangeraden & de trailer ziet er ook echt al suuper spannend uit :)

Welke series raden jullie aan? 

Veel kusjes en serie-plezier, Menina 💋

14 Replies to “Must see Netflix series 💫”

  1. PLL is zo’n leuke serie. Ik houd normaal niet van spannende (of enge) series en films, maar bij deze wilde ik telkens maar verder kijken! Ondanks dat ik het zo spannend vond. Wat een topserie! Oh en bedankt voor de andere tips, ik ga er zeker eens naar kijken! Liefs, Anne ♥

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s